Babyshower bij Boathouse

Verras je zwangere vriendin met een Babyshower High Tea.

Het is helemaal hip: een babyshower High Teaorganiseren voor je zwangere vriendin. Geen wonder, het is ook superleuk om met de vrouwen onder elkaar je leuke vriendin die in verwachting is te verrassen en een gezellige middag of avond te hebben. De geboorte van een baby is erg bijzonder en dat mag gevierd worden.

Babyshower High Tea

Wanneer je zus of vriendin zwanger is wil je haar natuurlijk graag verrassen met een babyshower. Het liefst houd je dat tot op het laatst voor haar geheim. Tijdens een uitgebreide High Tea serveren wij de lekkerste hapjes en drankjes, waarbij we natuurlijk rekening houden met de speciale voedingseisen die worden gesteld aan voeding voor zwangere vrouwen.

Bekijk hier de samenstelling van onze High Tea.

Tip: maak zelf een 30 seconds spel

Tussen het kletsen, cadeautjes geven en eten en drinken door is het leuk om een spelletje te doen.

Maak met elkaar het 30 seconds baby spel voor de Mom to Be. Maak kaartjes met daarop woorden over alles wat met baby’s en zwangerschap te maken heeft. Doe er ook wat kaartjes tussen met woorden die eigenlijk niet kunnen. Succes verzekerd.

Harbor Side

De Harbor Side met aangrenzend terras is uitermate geschikt om een besloten babyshower te organiseren. Een mooie lange tafel met de stralende Mom to Be in het midden. Vraag ons naar de mogelijkheden en beschikbaarheid.

Decoratie

Uiteraard mogen jullie zelf de ruimte aankleden met slingers, banners, vlaggenlijnen en ballonnen voor jongens en of meisjes.

Reserveren

Zin om je vriendin echt te verrassen en de zorg uit handen te nemen?

Reserveer dan hier voor de babyshower High Tea bij Boathouse.

Trouwen

SaveSave

SaveSave

SaveSave