Nieuws

Boathouse populairste Trouwlocatie in provincie Flevoland

Dat maakte trouwlocatiespecialist; Toptrouwlocaties donderdag bekend. Boathouse kreeg de meeste aanvragen binnen de provincie op het landelijke platform van Toptrouwlocaties. De tweede plek in provincie Flevoland wordt ingenomen door KaapFlevo, gevolgd door Eigen Wijze. De volledige lijst is terug te vinden op de website van Toptrouwlocaties.nl.

Toptrouwlocaties

Het is het achtste jaar op rij dat Toptrouwlocaties de populairste locaties van ons land deelt. De organisatie is overkoepelend voor één van de grootste trouwplatformen van Nederland, waar één op de drie bruidsparen hun trouwlocatie vindt.

Open Toptrouwlocatie route

Ook organiseert Toptrouwlocaties jaarlijks vijf keer de Open Toptrouwlocatie Route, een landelijke open dag voor trouwlocaties. Tijdens deze open dagen vinden ieder jaar zo’n 16.500 bezichtigingen door aanstaande bruidsparen op trouwlocaties plaats. Toptrouwlocaties brengt ook elk jaar het Nationaal Trouwonderzoek op de markt, wat de wensen en eisen van bruidsparen in kaart brengt en waardevolle inzichten en leuke weetjes biedt over de trouwmarkt.

Verliefd, verloofd en helemaal happy?

Zaterdag 26 januari vind de eerste editie van de Open toptrouwlocatie route van 2019 bij Boathouse plaats.

Tijdens de Open Toptrouwlocatie route kun je o.a. heerlijk weg zwijmelen bij de jurken en maatpakken van
Esther’s bruidsmodeSilhouet MaatkledingHartenvrouwen en Love and Memories

Onze weddingplanner Marleen Schijf ontvangt u graag en geeft een rondleiding door de verschillende zalen. Zij informeert u over wat er allemaal mogelijk is op de mooiste dag van uw leven bij Boathouse.