Nieuws

Blog Kiki & Devin, onze droombruiloft bij Boathouse

Mooiste dag

Eindelijk was het zo ver.. De mooiste dag uit mijn leven. De dag dat ik het ‘’Ja-woord’’ heb gegeven aan de liefde van mijn leven Devin. Zoals vele vrouwen kijk je al als klein meisje uit naar deze dag en dan met name naar dé jurk. Na urenlang inspiratie opdoen via Pinterest, 100 aflevering van Say yes to the dress te kijken en het hele internet te hebben afgezocht over alle tips over trouwen, maakte ik een To Do list.

Over 1 ding waren wij het gelijk eens.. de locatie. Ik wist dat als ik ooit zou trouwen, dat ik dit bij Boathouse zou doen. Het fijne aan Boathouse is dat ik alles op dezelfde locatie kon vieren. De gasten hoefden enkel naar de locatie te komen en de stress van tijd werd weggenomen door het team van Boathouse. Devin en ik konden hierdoor écht genieten van onze dag.

Say YES to the Dress

Samen met mijn moeder en mijn beste vriendinnen heb ik stad en land afgezocht voor de perfecte trouwjurk. Veel trouwjurken stonden prachtig maar waren het toch nét niet. Ik denk dat veel vrouwen die voor mij in het huwelijksbootje stapte dit wel herkennen. Het moment dat je dé jurk vind dan weet je het direct. Ik vond mijn perfecte trouwjurk bij een boetiek in Almere. Toen ik de bruidshop van Esther binnenliep, zag ik direct mijn jurk hangen. Na één keer passen, wist ik het direct. Dit wordt hem! 

Nadat de jurk was gekozen, gingen wij op zoek naar een goede visagist en kapper. Ik koos voor Studio Sylvia op basis van haar eerdere werk en op aanraden van Marleen van Boathouse. Het fijne aan Sylvia was dat zij direct wist wat het mooiste stond bij mijn jurk. Sylvia werkt ook nauw samen met Esther’s bruidsshop waardoor het resultaat prachtig was en ik mij als een echte bruid voelde.

Het leuke aan mijn man (ja ik kan nu eindelijk mijn man zeggen) is dat Devin een man is met een eigen gevoel voor mode. Hij wilde voor de bruiloft dan ook zijn eigen pak samenstellen en op maat laten maken. Samen met Silhouet Maatkleding heeft Devin zijn maatpak uitgekozen en naar zijn wensen laten maken. 

Bloemen, foto’s en een heuse BABS

Trouw ambtenaar Marjolein van Dalfsen heeft ons bij Boathouse in het echt verbonden. We zijn met haar in contact gekomen door Loes van Boathouse. Het was een mooie en persoonlijke ceremonie die werd gegeven door Marjolein. Om een sprookjesachtige feeling op de bruiloft te creëren, wilde ik graag een kapel met bloemstukken erom heen. Dankzij Edenique Floral & Design en Odetzo werd mijn idee werkelijkheid.

Als het goed is, trouw je maar 1 keer en Devin en ik vonden het heel belangrijk om onze bruiloft vast te leggen. Als perfectionist vond ik het enorm belangrijk om een goede fotograaf te hebben op de bruiloft. Want foto’s zijn herinneringen voor het leven. Na meerdere partijen gesproken te hebben, had ik eigenlijk al direct een fijne klik met de fotografe Michelle. Daarom hebben wij gekozen voor Studio Memoire. 

Bruidstaart en een Sweet table. Je trouwt maar 1 x 🙂

Wat ik als zoetekauw erg belangrijk vind op een bruiloft is toch wel echt de bruidstaart. Afgelopen jaar trouwden vrienden van ons en zij hadden de taart bij Taarten van Suus laten maken. Door hun fijne ervaring, vertrouwde ik haar ook mijn bruidstaart toe. Samen met Suus heb ik besloten om een kleinere bruidstaart te nemen en daarnaast nog een sweet table. Persoonlijk leek mij een torenhoge bruidstaart super onhandig om aan te snijden en door nog andere lekkernijen erbij te serveren is er voor ieder wat wils. Zeker als er kinderen aanwezig zijn.

Het moment dat ik samen met Devin de eetzaal in liep en mijn gasten aan de dinertafel zag zitten, kreeg ik een brok in mijn keel. Het totale plaatje was prachtig. Boven de tafel hing er een zwevend boeket met kleurrijke bloemen en de tafel was sprookjesachtig gedekt. Er waren zelfs gepersonaliseerde menu’s samengesteld voor de gasten.

Het bootje maakte de dag helemaal compleet

Na het diner was het tijd om onze gasten gedag te zeggen. Bij een traditionele bruiloft zwaai je de gasten uit en vertrek je met een mooie chique auto. Devin en ik kozen voor een andere optie die meer bij ons paste. Aangezien Boathouse aan het water ligt, hebben wij onze gasten uitgezwaaid en zijn we met de zonsondergang in de roeiboot gestapt. Een adembenemend mooie afsluiting van onze bruiloft. Wel spannend om met trouwjurk en al letterlijk in het huwelijksbootje te stappen maar het levert een onvergetelijk mooie herinnering en plaatje op.

Geïnteresseerd in trouwen bij Boathouse Almere? Kom dan naar de Bruidsbeurs bij Boathouse Almere op zondag 23 september 2018.

Save the date: Bruidsbeurs bij Boathouse Almere

Spring langs
SLUITEN
Vrolijk pasen! Zelf koken? Of uit eten? Die keuze is een eitje! Direct reserveren Naar de website