Bruidsbeurs Almere

Save the date
Zondag 23 september 2018

Inspiratie nodig voor dé mooiste dag van je leven? Beleef, proef en voel de Wedding Vibes op de bruidsbeurs in Boathouse. Een bruidstaart, sweet table of toch iets compleet anders zoals een Cup Cake of Donut Wall? Kan ik wel naar het toilet in mijn droomjurk? En gooien we nog wel met bruidsboeketten?

Laat je twijfels wegnemen en laat je inspireren op de bruidsbeurs door regionale trouwspecialisten en maak kennis met de laatste trends. Persoonlijk advies en contact zorgen ervoor dat je na een bezoek aan deze beurs precies weet wat je wilt.

De bruidsbeurs is van 13.00 tot 16.00 uur. De entree is gratis.

Meld je aan en ontvang op de bruidsbeurs een gratis goodiebag.

Naast de bruidsbeurs neemt Boathouse deel aan de Open Top Trouwlocatie route, tevens op zondag 23 september 2018. Kortom de gehele dag staat bij ons in het teken van trouwen!

Meld je aan en ontvang een gratis goodiebag

Standhouders

Dans op je bruiloft

Op een originele manier en in geheel eigen stijl je feestavond openen? Dat kan! Met een openingsdans voor jullie op maat gemaakt. Of je je bruiloft nu groots of intiem viert, voorbereidingen vraagt het altijd. De voorbereidingen voor de openingsdans zijn speciaal, helemaal van jullie twee en naar wens op maat gemaakt. Tijdens de repetities hebben we plezier en werken we naar een prachtige dans die perfect bij jullie past.

Meer info
WMM Trouwfilm Producties

Bewegend beeld vastleggen om dat later weer terug te kunnen zien, is één van die onderdelen die eigenlijk niet mogen ontbreken op jullie trouwdag. Een videograaf voor een gemonteerde trouwfilm of een videozuil als digitaal gastenboek zijn beide een welkome aanvulling.

Meer info

Deelnemen als bedrijf
Voor de bruidsbeurs hebben wij nog stands beschikbaar.
Vraag naar de mogelijkheden om standhouder te worden voor de bruidsbeurs.

Download hier alle standmogelijkheden.

U kunt vrijblijvend contact opnemen met:

Marleen Schijf
036-5305000
sales@boathouse.nl

 

"De mooiste dag van ons leven"

We hebben onze trouwdag gevierd bij de Boathouse omdat wij de gehele dag op één locatie wilden doorbrengen, aan wilden meren met een bootje. En wij erg tevreden waren met de prettige manier van bedienen en omgaan met onze meiden.

Jasper & Amarins

“De mooiste dag van ons leven”

Goodie bag

  • Meld je aan en ontvang op de bruidsbeurs een gratis goodie bag.