Contact

Let op van zaterdag 6 januari tot dinsdag 30 januari gesloten voor een verbouwing

Waar anders dan aan de oevers van de Noorderplassen vindt u dit uitzicht? BoatHouse, een indrukwekkend gebouw, dat in al z’n elementen en uitstraling aan de karakteristieke watersportverenigingen van weleer doet denken die destijds de oevers van grote Amerikaanse en Engelse rivieren sierden. Ruim en robuust van opzet. Gastvrij voor passant en watersporter. Plek om in alle rust – binnen bij de openhaard of buiten op het terras - bij te praten over wat geweest is en wat komen gaat. Kijk ook eens bij onze foto's. Ziet u uzelf al genieten van een goed glas wijn bij zonsondergang? Kunt u niet langer wachten? Neem dan snel contact met ons op om een tafeltje te reserveren!

Contact opnemen

Adres

Noorderplassenweg 150
1316 VV Almere

T: 036 - 530 50 00
F: 036 - 524 06 00
[email protected]

Openingstijden

Dagelijks van: 11.00 - 23.00

Lunch: 11:30 - 16:00
Diner: 17:00 - 22:00

Bij bruiloften en/of andere activiteiten sluiten we op verzoek later.

Gratis WiFi

U kunt bij ons gebruik maken van ons gratis WiFi netwerk. Ideaal om even uw e-mail te bekijken, op social media online te zijn of even op Internet rond te kijken.

 

 

Plan route

Stel een vraag:Een nieuw jaar, een nieuwe inrichting

Beste gast,

Wij werken van zaterdag 6 januari tot dinsdag 30 januari hard aan een vernieuwde BoatHouse. De website blijft live voor contactaanvragen.

Wij nodigen iedereen van harte uit om vanaf dinsdag 30 januari weer aan te meren of langs te komen om ons nieuwe interieur te komen bekijken en te genieten van de vernieuwde BoatHouse. In de tussentijd kun je ons volgen op Facebook.

Hartelijke groeten,

Team BoatHouse Almere

reserveren