High Tea

Klassiek genieten

High Tea bij Boathouse Almere

Een middag genieten op een unieke plek aan het water, dat wil iedereen wel. Geniet daarom bij Boathouse van een klassieke High Tea met feestelijk welkomstdrankje!

Hartig

Warme hapjes
Sandwich zalm | sandwich kip

Zoet

Mini muffins | Petit fours
Scones | Sinaasappel marmelade | Clotted cream
American pancakes
Truffel bonbon

Tijdens de High Tea serveren wij koffie en diverse soorten thee.

Tijdens deze High Tea kunt u 2 uur lang genieten van ons royale aanbod van thee.

20,- p.p.

25,- p.p. ( incl. feestelijk glas prosecco)

Heeft u een allergie of extra wensen? Dan waarderen wij het als u dit doorgeeft via het reserveringsformulier onderaan deze pagina.

Reserveren

Wij serveren de High Tea van maandag t/m zaterdag.

Reserveren is mogelijk vanaf 2 personen en minimaal 3 dagen voor aanvang. Annuleren kan uiterlijk tot 48 uur van te voren, anders zijn wij genoodzaakt de kosten aan u door te belasten. Bekijk ook hier onze volledige menukaart voor onze lunch en dinergerechten.

High Tea op Zondag

Op zondag serveren wij alleen High Tea’s op aanvraag voor groepen vanaf 10 personen en minimaal 3 dagen voor aanvang. Annuleren kan uiterlijk tot 48 uur van te voren, anders zijn wij genoodzaakt de kosten aan u door te belasten. Bekijk ook hier onze volledige menukaart voor onze lunch en dinergerechten.

De High Tea vereist enige voorbereiding, daarom is reserveren gewenst. Middels onderstaand formulier kunt u een reservering maken.

HIGH TEA RESERVEREN

  • Voer een getal tussen 1 en 100 in.

Neem je Valentijn mee naar Boathouse

Bij Boathouse is het eigenlijk elke dag Valentijnsdag Een romantisch tafeltje met uitzicht over de Noorderplassen, een open haard, vriendelijk personeel, verrassende gerechten,wat wil je nog meer? Volgt er op…

Open Toptrouwlocatieroute – zondag 16 april

Verliefd, verloofd en helemaal happy? En alleen nog op zoek naar jullie “droom” trouwlocatie aan het water dat jullie plaatje compleet maakt? Bezoek dan op zaterdag 26 januari Boathouse tijdens de Open Toptrouwlocatie route.

Braille menukaarten

Zonder braille kunnen slechtzienden een menukaart niet lezen Hoe vervelend is het als je de menukaart niet zelf kunt lezen en daarom voorgelezen moet worden. Je bij het voorlezen van…

Speelgoedbank actie 2018 groot succes!

December is dĂ© cadeautjes maand, maar niet voor ieder kind. Om deze reden werd de Speelgoedbank Actie het leven ingeroepen. Iedereen kon speelgoed onder de kerstboom leggen voor kinderen uit…

Babyshower bij Boathouse

Verras je zwangere vriendin met een Babyshower High Tea. Het is helemaal hip: een babyshower High Teaorganiseren voor je zwangere vriendin. Geen wonder, het is ook superleuk om met de vrouwen…