High Tea

Klassiek genieten

High Tea bij Boathouse Almere

Een middag genieten op een unieke plek aan het water, dat wil iedereen wel. Geniet daarom bij Boathouse van een klassieke High Tea met feestelijk welkomstdrankje!

Hartig

Warme hapjes
Sandwich zalm | sandwich kip

Zoet

Mini muffins | Petit fours
Scones | Sinaasappel marmelade | Clotted cream
American pancakes
Truffel bonbon

Tijdens de High Tea serveren wij koffie en diverse soorten thee.

Tijdens deze High Tea kunt u 2 uur lang genieten van ons royale aanbod van thee.

20,- p.p.

25,- p.p. ( incl. feestelijk glas prosecco)

Heeft u een allergie of extra wensen? Dan waarderen wij het als u dit doorgeeft via het reserveringsformulier onderaan deze pagina.

Reserveren

Wij serveren de High Tea van maandag t/m zaterdag.

Reserveren is mogelijk vanaf 2 personen en minimaal 3 dagen voor aanvang. Annuleren kan uiterlijk tot 48 uur van te voren, anders zijn wij genoodzaakt de kosten aan u door te belasten. Bekijk ook hier onze volledige menukaart voor onze lunch en dinergerechten.

High Tea op Zondag

Op zondag serveren wij alleen High Tea’s op aanvraag voor groepen vanaf 10 personen en minimaal 3 dagen voor aanvang. Annuleren kan uiterlijk tot 48 uur van te voren, anders zijn wij genoodzaakt de kosten aan u door te belasten. Bekijk ook hier onze volledige menukaart voor onze lunch en dinergerechten.

De High Tea vereist enige voorbereiding, daarom is reserveren gewenst. Middels onderstaand formulier kunt u een reservering maken.

HIGH TEA RESERVEREN

  • Voer een getal tussen 1 en 100 in.

Asperges

Onze asperges komen van boerderij Lankveld in Erp. De familie Lankveld teelt hier sinds 2006 op het land heerlijke asperges. Wij garen ze sous-vide.

Pasen vier je bij Boathouse

Geen zin in weer een brunch of gourmetstel met Pasen? Maar wel oren naar een Easy Easter buiten de deur? Kom dan 1e of 2e paasdag naar Boathouse. Wij zijn…

Family Sunday, lekker relaxed

Vind jij het ook zo gezellig om op zondag samen te zijn met jouw familie? Kom gezellig naar de ”Family Sunday” lunch bij Boathouse! Voor de kinderen zijn er spelletjes,…

VrouwMiBo in Boathouse

Vrijdag 8 maart is het Internationale vrouwendag. Kom tussen 16.00 en 18.00 uur naar Boathouse voor de VrouwMiBo Geniet samen met je vriendin, buurvrouw of collega van een lekkere cocktails…

Spring langs
SLUITEN
Vrolijk pasen! Zelf koken? Of uit eten? Die keuze is een eitje! Direct reserveren Naar de website