Menu

 

De gasten van BoatHouse kunnen in alle rust genieten van eigentijdse gerechten en dranken.

De voornaamste ingrediënten voor BoatHouse zijn een geweldig uitzicht, watersport en een 'business meets pleasure'- mentaliteit.

 

De bouw van BoatHouse is geïnspireerd op de stijl van de beroemde architect Frank Lloyd Wright. Al aan het einde van de 19de eeuw ontmoetten Britse immigranten en Amerikaanse welgestelden elkaar in maritieme clubs en watersportverenigingen, die gevestigd zijn in boathouses aan de Hudson River. De boathouses zijn indrukwekkende gebouwen, met een karakteristieke uitstraling en inrichting.

 

Vandaag de dag ben je van harte welkom bij BoatHouse. Zet je zorgen overboord.

BoatHouse heeft het allemaal!

 

BoatHouse is een gezellige, levendige en sfeervolle horecabelevenis aan de oevers van de Noorderplassen. Met een zee aan ruimte voor individuele gasten en groepen, voelt u zich meteen thuis.

 

Bij BoatHouse is zowel ter land als te water bereikbaar en parkeren of afmeren is geen enkel probleem.

Qua menukaart vaart BoatHouse een internationale koers.

's Middags is BoatHouse het adres voor een lekker broodje, maar natuurlijk ook voor een vlotte zakenlunch.

U kunt er dineren in een sfeervolle omgeving en door de variatie aan gerechten wordt u iedere keer verrast. U betaalt altijd een eerlijke prijs voor een biertje of een lekkere maaltijd. Bij BoatHouse kan het allemaal!

 

 

Direct reserveren

 

 

 


Menukaart

Menukaart
Menu English
  High Tea

 

*De menukaarten zijn in PDF-formaat. Als je nog geen PDF-reader hebt, wordt deze je automatisch aanbevolen als je ze opent. Klik anders hier om Adobe Reader© handmatig te downloaden.