Reserveren

RESERVEREN

Wilt u direct een tafel reserveren bij Boathouse, dat is mogelijk via online reserveren. Een reservering plaatsen kan via het onderstaande formulier. Liever telefonisch reserveren of per e-mail? Dat kan via mail op : sales@boathouse.nl of per telefoon 036 - 530 50 00.

Bekijk hier de menukaart

Reserveren

 

Spontaan uit eten? Uiteraard kunt u gewoon bij ons binnenlopen. Als alle tafels bezet zijn bieden wij u graag een drankje aan bij de bar en krijgen jullie een plekje zodra er een tafel vrijkomt.

Op zoek naar een unieke locatie voor uw diner, lunch, zakelijke event, feest of trouwerij en wilt u liever eerst een indruk krijgen van de accommodatie? Dat kan. U kunt gewoon bij ons binnenlopen!

Zalen reservering

Bent u op zoek naar een zaal voor uw diner, event, zakelijke bijeenkomst of trouwfeest? Boathouse biedt de perfecte locatie voor ieder event. Bent u aan het oriënteren en benieuwd naar alle mogelijkheden bij Boathouse? Dan maken wij graag een afspraak voor een zaal bezichtiging en het doorspreken van het gewenste programma.

 

 

Informatie brochure

Wij bieden ook een informatiebrochure aan. Wilt u deze ontvangen? Vul hier uw gegevens in. Natuurlijk komen wij altijd graag met u in contact om uw wensen te bespreken. Voor informatie en zaalreserveringen kunt u zowel telefonisch als per mail contact met ons opnemen. 

tel: 036 - 530 50 00

email: info@boathouse.nl

Bel gerust voor een rondleiding en een offerte.

 

High Tea bij Boathouse

U kunt een high tea reserveren vanaf twee personen. Wij verzoeken u graag  minimaal twee dagen van te voren te reserveren, zodat wij heerlijke taart voor u hebben klaarstaan. Wanneer u een high tea online reserveert, gelieve dit in de opmerking sectie even te vermelden.

 

Kaarten/cheques

Wij accepteren de volgende kaarten/cheques als betaalmiddel: VVV Dinerkaart, ETENBIJ kaart, VVV Iris cadeau cheque, Nationale dinercheque.