Reserveren

vacatures reserverenReserveren

Let op: Zaterdag 6 januari gaan wij BoatHouse verbouwen en dinsdag 30 januari zijn wij weer open met een gerestylde BoatHouse.

Direct aan tafel? Reserveren is mogelijk!

U kunt uiteraard ook bij ons binnenlopen. Als alle tafels bezet zijn, kunt u onder het genot van een drankje aan de bar even wachten totdat er weer een tafel vrijkomt.

Wilt u graag een reservering plaatsen? Dan kan dat direct via het formulier hier onder.

Reserveert u toch liever telefonisch of per e-mail? Dat is ook geen enkel probleem.

[email protected]
036 - 530 50 00

Bekijk hier de menukaart

Reserveer uw tafel:

Zalen
Voor informatie en reserveringen van onze zalen kunt u telefonisch contact met ons opnemen of een mail sturen naar [email protected] Indien gewenst maken wij graag een afspraak met u om onze zalen te bezichtigen en uw programma te bespreken. Belt u gerust voor een rondleiding en offerte.

De informatiebrochure ontvangen? Vul hier uw gegevens in en download daarna onze brochure.

High Tea
Reserveren kan vanaf twee personen, minimaal 2 werkdagen van te voren, of neem contact op via 036 -530 5000 om te informeren naar de beschikbaarheid. Waneer u een High Tea reserveert, gelieve dit in de online reservering te vermelden.

Kaarten/cheques
Wij accepteren de volgende kaarten/cheques als betaalmiddel:

VVV Dinnerkaart, ETENBIJ kaart, VVV Iris cadeau cheque, Nationale dinercheque.

Een nieuw jaar, een nieuwe inrichting

Beste gast,

Wij werken van zaterdag 6 januari tot dinsdag 30 januari hard aan een vernieuwde BoatHouse. De website blijft live voor contactaanvragen.

Wij nodigen iedereen van harte uit om vanaf dinsdag 30 januari weer aan te meren of langs te komen om ons nieuwe interieur te komen bekijken en te genieten van de vernieuwde BoatHouse. In de tussentijd kun je ons volgen op Facebook.

Hartelijke groeten,

Team BoatHouse Almere

reserveren