Restaurant

DE BESTE PLEK OM IETS TE VIEREN

Restaurant

Het aan de Noorderplassen gesitueerde Boathouse Almere is een unieke locatie voor eten, drinken, feesten en vergaderen. Het indrukwekkende gebouw, een mix van verschillende stijlen meubilair en verrassende decoratie maken van het vernieuwde Boathouse een plek waar je graag wilt zijn.

 

RESTAURANT

Kopje koffie, borrel of lekker lunchen

Plek om in alle rust – binnen bij de open haard of buiten op het terras - bij te praten over wat geweest is en wat komen gaat. 

Kopje koffie, borrel of lekker lunchen

Plek om in alle rust – binnen bij de open haard of buiten op het terras - bij te praten over wat geweest is en wat komen gaat. Ziet u uzelf al genieten van een goed glas wijn bij zonsondergang?

Ontspannen genieten bij Boathouse

Even weg van de drukte van alle dag. Geniet bij Boathouse van het prachtige uitzicht en de natuur. Ziet u uzelf al genieten van een goed glas wijn bij zonsondergang?

Feestje vieren

Hoe vaak geeft u een partij? Of een receptie? Of een diner? Dat zal niet dagelijks voorkomen. En juist daarom zeggen wij bij Boathouse dat het iets bijzonders moet worden. Een partij met een eigen karakter, passend bij u, uw gezelschap en de aard van de aangelegenheid. En bij uw budget natuurlijk.

Om dat te bereiken gaan wij eerst met u aan tafel. Terwijl we al uw wensen doornemen, krijgt het programma als vanzelf invulling. Parkeren is ook al geen probleem en u kunt zelfs aanmeren met uw boot. Bij Boathouse kan het allemaal! Wanneer komt u eens langs voor een voorproefje?

INTERESSE

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
  • Voer een getal tussen 1 en 100 in.