Geen onderdeel van een categorie

Save The Date : Bruidsbeurs bij Boathouse

Inspiratie nodig voor dé mooiste dag van je leven?

Save The Date: zondag 22 september 2019.
Beleef, proef en voel de Wedding Vibes op de bruisdsbeurs in Boathouse.

Een bruidstaart, sweet table of toch iets compleet anders zoals een Cup Cake of Donut Wall? Kan ik wel naar het toilet in mijn droomjurk? En gooien we nog wel met bruidsboeketten?

Laat je op de bruidsbeurs informeren en inspireren door regionale trouwspecialisten en maak kennis met de laatste trends. Persoonlijke advies en contact zorgen ervoor dat je na een bezoek aan de beurs precies weet wat je wilt!

Stap niet naast maar in het huwelijksbootje

Een officiële trouwlocatie aan het water is natuurlijk niets zonder een mooie aankomst per boot. Stel je eens voor: jullie komen aanvaren in een sloep en jullie gasten verwelkomen je vanaf de steigers. Aansluitend vind de huwelijksvoltrekking plaats op het terras. De zon gaat onder en jullie maken je op voor een romantisch diner met aansluitend een spetterende feestavond. Bij Boathouse kan het allemaal!

Huwelijksbootje

Gratis voorproefdiner

Boek jij na een bezoek aan deze bruidsbeurs je bruiloft bij Boathouse dan krijg je van ons een gratis voorproefdiner voor 2!
Gezellig en romantisch samen alvast sfeer proeven en genieten in aanloop naar de huwelijksdag.

 Wil je niks missen?

En kun je niet wachten? Meld je dan hier aan. De eerst 50 bruidsparen ontvangen een goodie bag met daarin o.a. het glossy magazine Bruid & Bruidegom. Like onze facebook pagina en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en meer!