Nieuws

Speelgoedbank actie Boathouse Almere

Elk kind verdient een cadeautje

Decembermaand is dé cadeautjesmaand, maar niet voor ieder kind. Voor een kind uit een gezin met een klein budgetis een cadeau met de verjaardag of een cadeau met de feestdagen niet vanzelfsprekend, laat staan zomaar iets tussendoor. Het VoedselLoket Almere biedt uitkomst, ook voor de rest van het jaar. Van spelen worden kinderen blij en speelgoed kan ook nog eens bijdragen aan de ontwikkeling van het kind! Dat gunt u toch ieder kind?

Boathouse Almere doneert speelgoed

Om de kinderen uit deze gezinnen een leuk cadeautje te bezorgen staat er in Boathouse een grote Kerstboom. De medewerkers van Boathouse roepen hun gasten op speelgoed onder de boom te leggen. Het is wel belangrijk dat dit speelgoed bruikbaar, schoon en compleet is. Al het speelgoed is welkom (m.u.v. speelgoedwapens). In ruil daarvoor biedt Boathouse u een heerlijk kopje koffie of thee aan! Eind januari doneert Boathouse al het ingeleverde speelgoed aan Het VoedselLoket Almere.

Wat doet Het VoedselLoket Almere?

Het VoedselLoket Almere is een stichting met als doel het doorgeven van goed herbruikbaar speelgoed aan kinderen van ouders die het hard nodig hebben, maar dit (tijdelijk) niet meer kunnen betalen. Het VoedselLoket Almere heeft een aparte speelgoedbank afdeling. Door speelgoed in te zamelen geven zij alle kinderen van deze ouders de kans om onbezorgd te kunnen spelen. Terwijl ouders in bezoekersruimte koffie of thee nuttigen, mogen de kinderen een paar stuks speelgoed uitzoeken.

Aarzel niet en kom langs om een cadeautje onder de kerstboom bij Boathouse te leggen. Het speelgoed kan gedoneerd worden van 6 t/m 30 december. Zo zorgen wij er voor dat ieder kind kan spelen!

 

Radio

Radiocommercial gehoord? Klik hier!

SLUITEN
Krassen maar!