Watersport

WATERSPORT

ACTIVITEITEN

De leukste wateractiviteiten in Almere

Beleef het in Almere, beleef het op de Noorderplassen!
Vanaf begin april tot eind oktober kunt u bij ons terecht voor het huren van prachtige sloepen, waterfietsen, motorbootjes, Canadese kano’s en niet te vergeten de BBQ+FunDonuts.

Wilt u meer informatie over bootverhuur neem dan contact op met Boei2 op 06 - 11 507 820 of 06 - 25 110 758 of bekijk de website.

BBQ+FunDonut

De BBQ+FunDonut brengt de zomer naar Almere! Het is de blikvanger en de zomerhit. Wees er bij en voel je vip! Beleef de sensatie van een barbecue op het water met je familie, vrienden en collega’s. De BBQ+FunDonut heeft een buitenboordmotor. Je kunt dus al varende genieten van een spetterende barbecue. Ook een trendy lunch-, lounge- of cocktailparty is mogelijk. Met de BBQ+FunDonut heb je in ieder geval genoeg bekijks!

Op de BBQ+FunDonut kunnen max. 10 personen. Bij een BBQ adviseren wij max. 9 personen per Donut aan, zodat er voldoende ruimte is voor het meenemen van eten en drinken. Wij hebben in totaal 5 BBQ+FunDonuts.

  • Wilt u meer informatie neem dan contact op met Boei2 op 06 - 11 507 820 of 06 25 110 758 of bekijk de website.

Huurprijzen

  • 3 uur varen met de BBQ+FunDonut + buitenboordmotor + brandstofverbruik: € 180,=
  • Gebruik gasbarbecue incl. gasverbruik en schoonmaak: € 15,=
  • Loungeschaal gevuld met ijs i.p.v. de gasbarbecue: € 15,=
  • Barbecue- en drankpakketten (per persoon): € 28,= (vlees), halal (31,=) en € 36,= (vis). Voor de samenstelling bekijk de website
  • Extra uur varen: € 35,= per uur

All-In arrangement (bij deelname van min. 6 personen) bestaande uit 3 uur varen incl. barbecue(vlees)- en drankpakketten: € 49,= per persoon

 

Vooraf reserveren is noodzakelijk.