Zaalverhuur Almere

 

 

 
Gratis parkeren
Uniek uitzicht over de Noorderplassen
Ruimte voor ruim 200 personen
Officiële trouwlocatie

 

De mogelijkheden

Hoe vaak geeft u een partij? Of een receptie? Of een diner? Dat zal niet dagelijks voorkomen. En juist daarom zeggen wij bij BoatHouse dat het iets bijzonders moet worden. Een partij met een eigen karakter, passend bij u, uw gezelschap en de aard van de aangelegenheid. En bij uw budget natuurlijk. Om dat te bereiken gaan wij eerst met u aan tafel. Terwijl we al uw wensen doornemen, krijgt het programma als vanzelf invulling. Een speciale zaal met alle denkbare faciliteiten en een gezellige mooie bar waar u met gemak 200 mensen op een receptie kunt vragen. Of tot 120 mensen voor een uitgebreid diner. Er zijn ook kleinere ruimten voor gezelschappen van 10 tot respectievelijk 100 personen. Welke ruimte u ook kiest, u heeft uitzicht op die heerlijke Noorderplassen. Alles kan: lunch, borrel, diner met of zonder entertainment of een boottocht, u zegt het maar. Parkeren is ook al geen probleem of aanmeren met uw boot. Wanneer komt u eens langs voor een voorproefje?

 

Vergaderen

Wat een verademing is het om tijdens een meeting even uit het raam te kijken, naar een oploevend zeiljacht of een afmerende sloep. Taferelen die u niet vaak ziet vanuit de standaard vergaderkamer, wel als u bij ons een bespreking belegt. Onze accommodatie bestaat uit een sfeervolle vergaderruimte voor 80 deelnemers, gelegen op de eerste etage van ons restaurant met balkon en uitzicht op de Noorderplassen. Tevens beschikken we over een conferentiezaal voor ruim 100 personen. Om elke bijeenkomst een eigen karakter te geven richten we de ruimte geheel naar uw wens in. Vandaar dat wij geen standaardarrangementen op de kaart hebben. Alles is denkbaar: van een zakenlunch tot een meeting van een dagdeel, een dag of meerdere dagen met overnachting. Zelfs een verfrissende tocht met een schip naar keuze behoort tot de mogelijkheden. Voor een zakelijke bijeenkomst geven wij u graag nadere informatie.

 

Om u een inzicht te geven omtrent de mogelijkheden en prijzen hebben wij een voorbeeldprogramma samengesteld. Graag maken wij op uw verzoek een offerte op maat

 

Klik hier voor onze informatie map.

 

 

 

 

 

 

 

Bruiloft

Natuurlijk is BoatHouse een unieke locatie voor het vieren van uw bruiloft.

De mogelijkheden zijn legio en ongekend.

 

U komt met uw limousine aan bij BoatHouse, via de prachtige tuin wordt u verwelkomd door uw gasten. Of u kiest voor een spectaculaire aankomst over het water en bereikt uw gasten via de brede aanlegsteiger. Vervolgens vloeit er natuurlijk Champagne en wordt de verdiepingshoge taart aangesneden. Dat alles met een wijds uitzicht over de Noorderplassen, wát een beleving!

 

Uw receptie, intieme diner of bruisende partij verzorgen wij graag voor u en durven met recht te stellen dat het niet alleen voor u als bruidspaar, maar ook voor uw gasten een onvergetelijke happening zal worden.

 

Klik hier voor onze informatie map.