Zakelijk

EEN FIJNE EN INSPIRERENDE PLEK

Meetings

Boathouse biedt unieke vergaderruimtes, geschikt voor iedere meeting. De vergaderruimtes hebben uitzicht over de prachtige Noorderplas. Een verademing om tijdens een meeting te kunnen genieten van een mooi uitzicht. Taferelen die u niet vaak ziet vanuit de standaard vergaderkamer, wel als u bij ons een bespreking belegt.

ZAKELIJK

Vergadering, workshop of seminar

Boathouse leent zich uitstekend voor uw diverse zakelijke bijeenkomsten. Een inspirerende omgeving, die geen dag hetzelfde eruitziet, want niets is zo veranderlijk als de natuur.

"Combineer het zakelijke met het aangename"

De zalen in Boathouse bieden ruimte voor elke gelegenheid. Boathouse maakt optimaal gebruik van de omgeving. De mogelijkheden voor activiteiten, water (sport) in combinatie met een vergadering zijn talloos.

Voor een klein of groot gezelschap

De zalen van Boathouse bieden ruimte voor groepen vanaf 8 tot 100 personen in zakelijke opstelling.

Geniet van het uitzicht en de natuur

Zakelijk overleggen in ongedwongen sfeer. Start met een gezonde lunch of sluit uw bijeenkomst af met een borrel of diner in ons restaurant.

 

 

Zakelijke events en vergaderingen

Onze accommodatie bestaat uit een sfeervolle vergaderruimte voor 80 deelnemers, gelegen op de eerste etage van ons restaurant met balkon en uitzicht op de Noorderplassen. Tevens beschikken we over een conferentiezaal voor ruim 100 personen. Om elke bijeenkomst een eigen karakter te geven richten we de ruimte geheel naar uw wens in.

Alles is denkbaar: van een zakenlunch tot een meeting van een dagdeel, een dag of meerdere dagen met overnachting. Zelfs een verfrissende tocht met een schip naar keuze behoort tot de mogelijkheden.

INTERESSE

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
  • Voer een getal tussen 1 en 100 in.